Produktkategori

Kontakta oss

Ring oss på: 86-0631-3581111 (International Business)

Fax: 86-0631-8805589

Lägg till: No.9 JiuLong Road, ekonomiska Development Zone, Wendeng, Weihai City, Shandong-provinsen, Kina 264400

Maila oss: sales@composite-china.com

Arbetstid:

Mån-lör (08:00:00 - 17:00 pm)

Ring oss när du behöver hjälp. Vi är alltid glada att hjälpa

Hemsida länk:

www.Composites-China.com

http://xinbocomposite.en.Alibaba.com/

Kolfiber rör med bas och utan alkali

- Aug 03, 2015 -

Många klassificeringsmetoder för av kolfiber rör. Från råvaror, glödtrådens diameter, fiber utseende, produktion metoder och egenskaper klassificering. Med glas råvara ingrediensen, är för närvarande den mest populära metoden, främst används för klassificering av kontinuerlig Glasfibrar. Alkalimetall magnesiumoxid att skilja olika alkalimetall oxider allmänt avser natrium oxid, kaliumoxid, natriumkarbonat, GLAUBERSALT, fältspat och andra ämnen orsaken. Alkalimetall oxid är en av de viktigaste komponenterna i vanligt glas, dess huvudsakliga effekt är att sänka smältpunkten för glas. Men högre innehåll av alkalimetall oxider i glaset, dess kemisk stabilitet, elektrisk isolering och styrka minskas därmed. Därför användningsområdena de olika för glasfiber, glas sammansättning med olika alkali innehåll. Som alkali innehållet av glas fiberinnehållet används ofta som ett tecken att skilja de olika användningsområdena för kontinuerlig glasfiber. Enligt glas sammansättning alkali innehållet, kontinuerliga fibrer kan delas in i följande kategorier: e-fibrer (vanligen känt som e-glas): R2O innehåll på mindre än 0,8%: är en typ av aluminium boron silikat sammansättning. Dess stabilitet, Elektriskt isolerande, styrka är mycket bra.

C-fibrer (c glas): R20-11.9%-16.4%, är en soda-lime-silikat sammansättning, på grund av dess höga alkali innehåll inte kan förklaras i Elektriskt isolerande material, men dess kemisk stabilitet och styrka är bra.

Hög alkalinitet fiber: R2O glas komponenter av innehåll lika med eller större än 15%. Vanligaste bitar av planglas, trasig flaska glas som råvaror från. Länder har nu förbjudit produktionen av dessa produkter.


Related Products