Produktkategori

Kontakta oss

Ring oss på: 86-0631-3581111 (International Business)

Fax: 86-0631-8805589

Lägg till: No.9 JiuLong Road, ekonomiska Development Zone, Wendeng, Weihai City, Shandong-provinsen, Kina 264400

Maila oss: sales@composite-china.com

Arbetstid:

Mån-lör (08:00:00 - 17:00 pm)

Ring oss när du behöver hjälp. Vi är alltid glada att hjälpa

Hemsida länk:

www.Composites-China.com

http://xinbocomposite.en.Alibaba.com/

2016 utveckla betoningen av kolfiber industri

- Aug 06, 2016 -


1. unmanned aerial vehicle (uav) industrin. Obemannade (uav) är nu mycket populära produkt, dess funktionella mångfald, såsom miljö-antenn, testning, mätning och kartläggning, sprutning bekämpningsmedel, etc. Nu den populära trenden är användningen av kolfiber material obemannade flygplansdelar, eftersom det är mycket hjälper ljus i vikt, hög styrka, övervinna motstånd väders.

3K-woven-kolfiber - ark


2. bilindustrin. Kolfiber används i bilen på den länge sedan, under de senaste åren, civila bilar började använda carbon fiber delar, det är viktigt att inse auto lightweight, utseende synvinkel är mycket vacker, fashionabla, populära bland ungdomar.

kolfiber mekanisk arm


3. maskiner tillverkningsindustrin. Kolfiber kan i stället för metall som används i tillverkning av mekanisk arm manipulator och andra komponenter, mekaniska sköld, dess seismiska prestanda är bra, bra för maskinen snabb och stabil drift. Allmän metall material är lätt att rosta, det är inte problemet.


4. hög järnhantering. Som vi alla vet, är Kina att bygga höghastighetståg, bekvämare mellan olika städer. Kolfiber produkter strukturen kan minska vikt, hastighet, spara energi och skydda miljön.Ovanstående fyra områden är den viktigaste punkten av utvecklingen av kolfiber branschen i framtiden. Dessutom kan det också användas i medicinsk biologi, möbler, sportartiklar, musikinstrument ljud. Med utvecklingen av vetenskap och teknik är använda sortiment fortfarande i ytterligare utvidga, en stor marknad.


Related Products