Produktkategori

Kontakta oss

Ring oss på: 86-0631-3581111 (International Business)

Fax: 86-0631-8805589

Lägg till: No.9 JiuLong Road, ekonomiska Development Zone, Wendeng, Weihai City, Shandong-provinsen, Kina 264400

Maila oss: sales@composite-china.com

Arbetstid:

Mån-lör (08:00:00 - 17:00 pm)

Ring oss när du behöver hjälp. Vi är alltid glada att hjälpa

Hemsida länk:

www.Composites-China.com

http://xinbocomposite.en.Alibaba.com/

Kolfiber rör i teknisk utveckling

- Aug 03, 2015 -

Omfattande utförandet av kolfiber, att göra det samtidigt som konstruktionsmaterial och funktionella material forskning är av avsevärd betydelse, den kan lösa många andra material inte kan lösa problemet. Vid närvarande, främst i form av förstärkning av kombinationen av kolfiber och betong, och mindre i den ursprungliga ansökan i strukturen design. På grund av kostnad frågor, permanent mallar också domineras av glasfiber. Kolfiber rör tillämpad forskningsarbete på detta område är i sin linda, är begränsad till balkar, kolumner, det finns inga rapporter om betong golv och väggar. Tillämpning av kolfiber anläggningsverksamhet med ett mycket brett utrymme för utveckling.

Dessutom i produktionen av kol material, beroende på behov prestandaförbättring av kol och grafit material, vanligtvis använder följande flera typer av impregnering agent:

(1) stenkolstjära eller asfalt. För aktiebolag, impregnerade grafitelektroder för hög effekt grafitelektrodsystem och ultra hög effekt grafit elektrod stekheta ontologi, och så vidare. För närvarande används ofta stenkolstjära pitch impregnering av elektrod blanks, och Förenta staterna och andra länder med asfalt impregnerade elektrod blankvärden.

(2) harts. Används främst i impregnerat grafit material för beredning av ogenomtränglig grafit för kemisk industri.

(3) låga smältpunkt metal. Används främst i impregnerat grafitprodukter för särskilda ändamål, såsom den roterande motorn, glidande elektriska kontakter, såsom skrapning.

(4) smörjmedel. Används främst i impregnerat grafitprodukter, för att förbättra slitningsmotståndet av grafit material, tillverkning av kullager, glidande kontakt, i luften eller vattnet motor borste och så vidare.


Related Products