Produktkategori

Kontakta oss

Ring oss på: 86-0631-3581111 (International Business)

Fax: 86-0631-8805589

Lägg till: No.9 JiuLong Road, ekonomiska Development Zone, Wendeng, Weihai City, Shandong-provinsen, Kina 264400

Maila oss: sales@composite-china.com

Arbetstid:

Mån-lör (08:00:00 - 17:00 pm)

Ring oss när du behöver hjälp. Vi är alltid glada att hjälpa

Hemsida länk:

www.Composites-China.com

http://xinbocomposite.en.Alibaba.com/

Felanalys av motorcykel rör 1

- Aug 07, 2016 -

Felanalys

Motorn i arbetet om svansen avgaserna har blå rök ansvarsfrihet, kan det finnas ett fenomen är att oljeförbrukningen för fort, orsaken till misslyckandekolfiber rörkan vara att mängden olja är för mycket, cylinder kompression pressar är lägre än det angivna värdet, kolv och cylinder vägg clearance är för stor, kolv ring slitage och dålig tätning, först kontrollera olja kvantiteten, eftersom för mycket olja är lätt att orsaka oljan är upp.

Kontrollera oljenivån och inte bara efter kontrollen motor flameout, bör kontrolleras igen efter de stängningsproblem 10 minuterna. Om oljenivån i överkant, bör extraheras eller blåsa av olja, oljan om oljenivån är normal, användning av motor och tillräckligt länge, du bör kontrollera ur fl asktrycket och kolv, kolvring och vägg cylinderslitaget och göra clearance ökar möjligheten att klyftan ökar oljan uppåt.

För cylinder vägg slitage, kolv och cylinder clearance gör mer än regler, bara tråkigt cylinder, kolv och så vidare metod för ersättning. För bara efter översyn eller ändrade i motorn kolv ring, är ofta på grund av kolv ring interna och externa snittet (fasad) installerad i oljan. Om visas denna typ av omständighet, bör byta kolv ringen.


Related Products