Produktkategori

Kontakta oss

Ring oss på: 86-0631-3581111 (International Business)

Fax: 86-0631-8805589

Lägg till: No.9 JiuLong Road, ekonomiska Development Zone, Wendeng, Weihai City, Shandong-provinsen, Kina 264400

Maila oss: sales@composite-china.com

Arbetstid:

Mån-lör (08:00:00 - 17:00 pm)

Ring oss när du behöver hjälp. Vi är alltid glada att hjälpa

Hemsida länk:

www.Composites-China.com

http://xinbocomposite.en.Alibaba.com/

Pultruded Tube

Pultruded Tube

Pultruderade rör: Vårt företag levererar ett brett sortiment av kvalitetshålstandard och skräddarsydda pultruderade rör. Vi erbjuder rund, kvadratisk och rektangulär profilformad FRP pultruderad rör. De är tillgängliga som strukturella pultrusioner eller som pultruded elektriska former. Våra Pultruded Tubes är ...

Skicka förfråganChat Now

Produktinformation

Pultruderade rör:

Vårt företag levererar ett brett utbud av hål i standardkvalitet och specialformade pultruderade rör. Vi erbjuder rund, kvadratisk och rektangulär profilformad FRP pultruderad rör. De är tillgängliga som strukturella pultrusioner eller som pultruded elektriska former.

Våra Pultruded Tubes är tillverkade för att vara korrosionsbeständiga, icke-magnetiska, bland andra funktioner. De kan också göras för att vara brandskyddsmedel.

Alla pultruderade rör (rund, kvadratisk eller rektangulär) kan tillverkas i ett brett spektrum av hartssystem, glasmatris och färger. Våra ingenjörer kan hjälpa till att designa din rörformiga profil så att du kan maximera profilstyrkan samtidigt som du tar bort vikt, material och slutligen kostnad.


XINBO COMPOSITE är en av de ledande tillverkarna av Kina Tube / Rod, med professionell fabrik kan vi producera billiga pultruded rör med tillförlitlig kvalitet. Välkommen till grossistprodukter från oss.

Förfrågning