Produktkategori

Kontakta oss

Ring oss på: 86-0631-3581111 (International Business)

Fax: 86-0631-8805589

Lägg till: No.9 JiuLong Road, ekonomiska Development Zone, Wendeng, Weihai City, Shandong-provinsen, Kina 264400

Maila oss: sales@composite-china.com

Arbetstid:

Mån-lör (08:00:00 - 17:00 pm)

Ring oss när du behöver hjälp. Vi är alltid glada att hjälpa

Hemsida länk:

www.Composites-China.com

http://xinbocomposite.en.Alibaba.com/

Pultrusion Glasfiberpole

Pultrusion Glasfiberpole

Pultruded glasfiberrör: Vårt företag levererar ett brett sortiment av kvalitetshålstandard och skräddarsydda glasfiberrör. Vi erbjuder rund, kvadratisk och rektangulär profilformad FRP pultruded rör. De är tillgängliga som strukturella pultrusioner eller som pultruded elektriska former. Vår...

Skicka förfråganChat Now

Produktinformation

Pultruded glasfiberrör:

Vårt företag levererar ett brett sortiment av hål i standardkvalitet och anpassade glasfiberrör. Vi erbjuder rund, kvadratisk och rektangulär profilformad FRP pultruded rör. De är tillgängliga som strukturella pultrusioner eller som pultruded elektriska former.

Våra glasfiberrör är tillverkade för att vara korrosionsbeständiga, icke-ledande, icke-magnetiska, bland andra funktioner. De kan också göras för att vara brandskyddsmedel.

Alla pultruderade glasfiberrör (rund, kvadratisk eller rektangulär) kan tillverkas i ett brett spektrum av hartssystem, glasmatris och färger. Våra ingenjörer kan hjälpa till att designa din rörformiga profil så att du kan maximera profilstyrkan samtidigt som du tar bort vikt, material och slutligen kostnad.

XINBO COMPOSITE är en av de ledande tillverkarna av Kina-rör / Rod, med professionell fabrik kan vi producera billiga pultrusion fiberglaspol med pålitlig kvalitet. Välkommen till grossistprodukter från oss.

Hot Tags: Pultrusion glasfiberpinne Kina, tillverkare, fabrik, grossist, billigt

Ett par:Carbon Fiber Paddle Nästa:Carbon Fiber Sheets

Relaterade produkter

Förfrågning